No One Can Replace you MOM ! !


ASSALAMUALAIKUM . . !
I have a great mom and i love her !




With you was the best moment in my life . !


Alhamdulillah ! Dah 3 hari mak aku keluar dari hospital . .
Demam panasnya pon makin sembuh . .
Ya Allah ! terima kasih di atas kesembuhan ibuku dari sakit yang di hadapinya. .
sungguh aku tak kuat untuk melihat segala penderitaan dan kesakitan yang ibu aku lalui. .
biarlah aku yang sakit ..aku lebih rela Ya Allah. .
aku tak nak ibu aku yang sakit . .
sebab aku sayang ibu aku sangat2. .

First time ibu aku masuk hospital dan sakit teruk macam ni..
Aku takkan pernah lupa malam itu . .
and malam tue merupakan kenangan pahit bagi aku . .
kenapa ibu demam tak bagitahu angah ?
kenapa ibu hantar kitorang pegi sekolah sedangkan ibu tahu ibu tak larat masa tue . .

kenapa ibu pergi kerja jugak sedangkan ibu demam teruk ?
kenapa malam tue ibu tak bagitahu angah yang ibu betul2 dah tak larat ?
sungguh ! aku tak berharap malam itu berulang lagi . .
Ibu , terima kasih kerana ibu kuat untuk hadapi sakit yang teruk itu ..
mungkin selama ini anakmu sering mengabaikan kata kata mu . .
jarang dengar nasihat ibu . .
ibu , angah janji ..
lepas ini ,angah akan buat ibu sihat selalu and senyum selalu . .


Ibu ! jangan sakit lagi ea . .

Ibu...
Kata-katamu laksana embun di padang gersang nuraniku...
Memberiku setitik cahaya dalam kekalutan berfikirku...
Kau labuhkan hatimu untukku dengan tulus tak berpamrih...
Ibu...
Terimakasih atas segala pengorbananmu...

Ibu...
jasamu tiada terbalas...
jasamu tiada terbeli...
jasamu tiada akhir...
tiada tara....
jasamu terlukis indah di dalam surga...
Ibu...
hanya do'a yang dapat ku persembahkan untukmu karena jasamu tiada terbalas..SEmoga ibu sentiasa sihat
THANKS ALLAH because you had sent me my great Mom ever after !


Diari pengarang : get ready to go camping esok ! tak sabo rasenye nak pegi camping . .


1 comment:

  1. sabar ae lai~
    sume yg t'jdi mesti ade hikmah ^_^

    ReplyDelete